MINUMAN COLLAGEN “BEAUTIFLEX” & SERUM MUKA “CELLEX NANO WHITE”

14212725_1265019023531398_1880995471152485463_n

Anda semua telah merasai magisnya Carboflex dalam mengubah saiz badan dan kesedihan anda selama ini. Kini, rasailah pengalaman magis tampil menawan tanpa cela!

Keluaran terbaru Adave selepas Carboflex dan Deflex yang juga akan membuktikan magisnya bukan sahaja bakal mengubah penampilan malah kehidupan anda! Continue reading

Posted in ADAVE | Leave a comment

30 KARTON ORDER HANYA DUK KAT RUMAH?????

17353164_1467961313237167_3483875270189019232_n

” 30 KATON ORDER CARBOFLEX HANYA BISNESS DRP UMAH, RUMAH PON DAH JADI STOR CARBOFLEX..INDIVIDU INI BUKTIKAN PERMINTAAN CARBOFLEX MAKIN MENCANAK- CANAK KRN KEBERKESANNYA ”

17200983_1467961003237198_1069496915580151036_n

Kenapa beliau begitu berani? Kerana beliau sendiri pernah merasai kehebatan CARBOFLEX..kini beliau tekad utk mnyebarkn kebaikan CARBOFLEX kpd org ramai yg mmpunyai masalah size fizikal berlebihan .

Ramai yg brkunjung ke rumah , semata2 utk dptkan stok carboflex nih..tak kira masa..tgh2 malam pon ade..apa yg mmberanikan diri ini utk keluarkan modal bg mulakan bisness nih, sbb prmintaan carboflex tidak pernah putus dan paling penting seronok melihat wajah2 gembira para pelanggan , krn rata2 amat berpuas hati dgn keberkesanan CARBOFLEX.

SIS KECEWA DGN KEADAAN FIZIKAL SKRG ?
PENAT MEMBELI MCM2 NAMUN SERING TETIPU?
NAFSU MKN SUSAH NK CONTROL?

Carboflex bole bantu sis …..hanya perlu whsapp kami utk dapatkan info lebih details shj….
17353387_1467961293237169_5683274039659084466_n

OK BOLE WHSAPP KAMI UTK LEBIH DETAILS ….
…………………………………………….
MALAS NAK SAVE NO. KAMI?
HAAA..WHTSAPP TERUS SINI :

www.wasap.my/60173499730

www.wasap.my/60133360335
…………………………………………….

BOLE LAYARI WEB KAMI UTK INFO LANJUT :
.
17342725_1467962013237097_9189742519057086014_n

……………………………
www.adave.com.my
……………………………

Posted in ADAVE | Leave a comment

DJ HOT FM/PENGACARA MENTOR DEDAH RAHSIA TAMBAH FIT DGN CARBOFLEX.

DJ HOT FM / PENGACARA MENTOR DEDAH RAHSIA TAMBAH FIT DGN CARBOFLEX.

Wahhh tenkiu bos rupanya dah 3 bulan amal minum CARBOFLEX. Sebagai seorang DJ radio, PENGACARA dan jugak ARTIS beliau perlu menjaga penampilan diri agar sentiasa kelihatan CERGAS dan MENARIK.

Patut la badan makin fit dan muka pon dah nampak bujur.

Issey Fazlisham dah bercarboflex, anda bila lagi?

Posted in ADAVE | Leave a comment

” SIS, TAK GUNA KALO KULIT JER PUTIH MLEPAK TAPI KEDUT BERLIPAT2 KT MUKE… TURUN SAHAM SIS… KATA NAK AWET MUDA..

beauti-02FORMULA NI SESUAI UNTUK UMUR 25 THN KE ATAS JE, BAWAH 25 TAHUN TAK SESUAI YE SEBAB NI POWERFULL FORMULA .”

Sis, kedut – kedut kecil dah mula timbul kt muka? Kulit KUSAM dan tak berseri ? Asyik terkena produk kulit yang ada HIDROKINON?

Fuhh…pls brhati2 sis dlm pmilihn produk kcntikan yer…tau la nk cantek gebu gebas, tpi jgn lepas bhnti nnti, muka cam hantu kak limah plak yer…

………………………………………………………………..
✔ ?Whatsapp ” BEAUTIFLEX” ke +6013 -3360335
✔ ?Whatsapp ” BEAUTIFLEX” ke +6013 -3360335
✔ ?Whatsapp ” BEAUTIFLEX” ke +6013 -3360335
………………………………………………………………….

beauti-03Haa..ni dia.. ADAVE dh kuarkan 2 jenis produk skaligus utk bantu sis dptkn kulit SUPERB GLOWING dan SUPERB LICIN. BEAUTIFLEX utk minum dn CELLEX NANO WHITE utk di sapu di muka. Mengapa 2 produk skaligus? Yess sbb bila minum dan sapu di amalkan secara serentakk…kesannnn MMG SUPERBBBBB.. Continue reading

Posted in ADAVE | Leave a comment

??PROMO ‘VIRAL’ CARBOFLEX sumber ? PENMERAH [DOT] COM

JANGAN CLICK JANGAN CLICK  KAT SINI…. CLICK KAT VIDEO TU….

NAK TAHU DENGAN LEBIH LANJUT?????

Boleh Hubungi Perunding Kami di talian

? 013-336 0335 – LIA
? 018-466 0335 – NAD
? 018-468 0335 – AIN

Posted in Uncategorized | Leave a comment

HIJRAH HIDUP KU

Ramai yang bertanya, “Farrah Shafie ke tu?”. Mereka agak terkejut melihat penghijrahan besar dalam hidup saya. Tubuh yang dulu nyer bersaiz 4XL kini bersaiz L. Tempoh 3 bulan adalah sesuatu yang singkat untuk mencapai berat badan tersebut. Pertanyaan yang paling biasa saya dengar, “Kenapa ni, kurus. Sakitkah?”. Itu agaknya yang terlintas dikotak fikiran mereka bila melihat penghijrahan besar hidup ini.

farah-03

Hampir 7 tahun saya menyepi setelah bahtera hidup dilanda badai tanpa rela. Dan hidup terus disaluti kekecewaan. Menyalahkan diri sendiri kerana bertubuh besar sehingga kurang menarik di mata bekas suami dan menyebabkan saya menutup pintu hati saya pada kaum adam.

Saya dipaksa bangun dari kekecewaan, saya melanjutkan pelajaran bagi menghilangkan rasa kecewa yang mendalam. Menghabiskan masa bersama-sama kawan-kawan di meja makan, bercuti dan memenuhi jam hidup untuk kerja-kerja lebih masa dipejabat. Rutin itu membuatkan saya kerap menghadiahkan diri dengan memakan makanan berlemak dan bercoklat sebagai penghilang stress dan duka. Continue reading

Posted in ADAVE | Leave a comment

“ INGATKAN MODEL MANA LAA KAT CERMIN TADI.. RUPANNYA DIRI SENDIRI… MAKKKKKK..ORG DAH KUYUSSSS, YAHUUUU!!! SUKENNYERRR HATIII….”

09112016-a

Saya pon mula2 tak caya gaksss…mana tak nya, lepas seminggu minum ADAVE CARBOFLEX, lemak2 yg setimbun kat perut ni dah hilangggg.. badan pon stat dah ada cutting…solidddd..tu pasal la kt opis jadi lain mcm dah . Boss pandang pon lain jerrr……Hmm…dulu semua org tak nak pandang ponnn…
..
Al maklumlah, dulu saya mmg obes, naik tangga pon termengah – mengah, nak solat pon susahhh…Sebenarnya, saya dah try mcm2 produk kt fb nih…hampehhhh indah kaba dari rupa, semua takde hasil! Berkilo dah ubat kurus saya telan..tak jadi – jadi gakkk….
.
Nasib baik la ada mmber rekomenkan ADAVE CARBOFLEX…rasa mmg sedap, saya minum 7 hari jer..tpi mmg dpt rasa la size perut, peha ni makin susut…ramai yg tegur muka jadi bujur…cute jeee…saya bole bygkan lemak2 kt perut ni rasa cepat je mencair….

Puan Lina,
Pegawai kerajaan
31 tahun, Nilai… Continue reading

Posted in ADAVE | Leave a comment