“ INGATKAN MODEL MANA LAA KAT CERMIN TADI.. RUPANNYA DIRI SENDIRI… MAKKKKKK..ORG DAH KUYUSSSS, YAHUUUU!!! SUKENNYERRR HATIII….”

09112016-a

Saya pon mula2 tak caya gaksss…mana tak nya, lepas seminggu minum ADAVE CARBOFLEX, lemak2 yg setimbun kat perut ni dah hilangggg.. badan pon stat dah ada cutting…solidddd..tu pasal la kt opis jadi lain mcm dah . Boss pandang pon lain jerrr……Hmm…dulu semua org tak nak pandang ponnn…
..
Al maklumlah, dulu saya mmg obes, naik tangga pon termengah – mengah, nak solat pon susahhh…Sebenarnya, saya dah try mcm2 produk kt fb nih…hampehhhh indah kaba dari rupa, semua takde hasil! Berkilo dah ubat kurus saya telan..tak jadi – jadi gakkk….
.
Nasib baik la ada mmber rekomenkan ADAVE CARBOFLEX…rasa mmg sedap, saya minum 7 hari jer..tpi mmg dpt rasa la size perut, peha ni makin susut…ramai yg tegur muka jadi bujur…cute jeee…saya bole bygkan lemak2 kt perut ni rasa cepat je mencair….

Puan Lina,
Pegawai kerajaan
31 tahun, Nilai…

09112016-b.
09112016-d.
Sis , nak cuba ADAVE CARBOFLEX? Ramai dah berjaya.

…………………………………………………………………….
✔ Whatsapp ” CARBOFLEX” ke +6013 -3360335
✔ Whatsapp ” CARBOFLEX” ke +6013 -3360335
✔ Whatsapp ” CARBOFLEX” ke +6013 -3360335
……………………………………………………………………

09112016-c..
KAMI PON ADA COD YER
Semenyih + Kajang + Cheras + KL + Putrajaya + Nilai + Ampang
Lain2 tempat, kami pos shj…

..

SELF PICK UP :
ADAVE (M) SDN. BHD.
No 9-1, Jln TPS 1/3, Taman Pelangi Semenyih
43500 Semenyih, Selangor.

This entry was posted in ADAVE. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *